BIJ RJ

Wijnhandel & Slijterij

Wij zijn geopend

Over mij

Sinds 1 oktober 2021 ben ik, Robbert-Jan Kluin, eigenaar van het huidige Bij Robbert Jan – Wijnhandel & Slijterij in het winkelcentrum te Doorwerth. Ik ben woonachtig in mijn geboortestad Arnhem en ben hier in de regio opgegroeid.

Op jonge leeftijd interesseerde ik mij al in de wereld van de gastronomie. In mijn schooltijd ben ik gaan werken bij café/restaurant Schoonoord en later bij het voormalige restaurant “De Kantine” in Oosterbeek, waar ik mijn kennis heb verbreed met betrekking tot wijn, gedestilleerd en spijs.

Na een periode op de Hotelschool te Wageningen ben ik werkzaam geweest bij de geneeskundige dienst van defensie. Parallel aan mijn diensttijd, met een aantal uitzendingen, heb ik een aantal wijnopleidingen gevolgd.
Ik ben in 2011 gestart met het geven van wijnproeverijen en wijn-spijs avonden. Mijn passie voor wijnen van kwaliteit, maar ook in combinatie met spijs van hoogstaand niveau, heeft het gewonnen van mijn bijna 17 jarige carrière bij defensie. Daarom heb ik vorig jaar een carrièreswitch gemaakt.

Door uitbreiding van het exclusieve assortiment in de breedte, het organiseren van wijn- en whiskyproeverijen, maar ook het adviseren en ondersteunen bij uw persoonlijke proeverijen en diners, wil ik meer inhoud geven aan de prachtige zaak.

Ook ben ik een opleiding gestart om register vinoloog te worden. Dit om bij te kunnen dragen aan een perfecte dienstverlening.

Bent u nieuwsgierig geworden? Ik maak graag kennis met u in de zaak.

Tot ziens!